DITEC garázskapuk

DITEC hőszigetelt garázskapuk – Szekcionált garázskapuk – Automata garázskapuk

A DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége. A közel négy évtizedes múltra visszatekintő cég automata rendszerei már csaknem 20 éve vannak jelen Magyarországon. A DITEC lakossági szekcionált garázskapuk csak néhány éve jelentek meg Magyarországon, de Európa szerte már jól ismertek.

A Svéd DITEC garázskapuk Magyarországon készülnek eredeti DITEC alkatrészekből, bármelyen egyedi méretben, FELÁR NÉLKÜL.

Garázskapu

Miért érdemes DITEC garázskaput választani?

Bordás aranytölgy garázskapu
Fadekor aranytölgy DITEC garázskapuk
 

Mert a DITEC garázskapuk biztonságosak

A DITEC garázskapuk tervezésénél a biztonság volt a legfontosabb szempont. Minden DITEC garázskapu ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás ellen védett kialakítású. A garázskapuk alap tartozéka a rugótörés elleni biztosító, de kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is.

A DITEC garázskapuk és DITEC kapunyitó motorok megfelelnek a legszigorúbb Európai Uniós előírásoknak.

DITEC garázskapuk ujjbecsípődés elleni védelemmel

Mert a DITEC garázskapuk megbízhatók

DITEC garázskapuk 5 év teljes körű garanciával

Minden DITEC terméket, a forgalomba hozatal előtt intenzív teszteknek vetnek alá. Így garantálható a megbízható működés évtizedeket át. A DITEC garázskapuk precíz gyártása magas műszaki színvonalat biztosít. Lehet hideg tél, vagy forró nyár, egy DITEC garázskapuk mindig megbízhatóan működnek.

DITEC garázskapuk 10 év garanciával a panelekre

A magas műszaki színvonalat az 5 év teljes körű és a 10 év panel átrozsdásodás elleni garancia biztosítja.

DITEC garázskapuk

Mert a DITEC garázskapuk kímélik a pénztárcát

Már a megvásárláskor is a kedvező árával fog meglepetést okozni. A DITEC garázskapuk 105 féle alapméreten kívül bármilyen egyedi méretben rendelhetők FELÁR NÉLÜL, 5000 x 3000mm-es méreten belül.

Mert a DITEC garázskapuk kiválóan szigetelik a hőt

A DITEC garázskapuk szekcióinak PUR hab hőszigetelése kiváló (0,5W/m2K). Ez a hőszigetelés, a négy oldali gumitömítés, valamint a szekciók közötti tömítés tökéletes zárást biztosít, és jelentősen csökkentik a fűtés költségeit, így sok pénzt takaríthat meg.

A DITEC garázskapuk tökéletesen záródnak a padlóra
 

Mert a DITEC garázskapuk szebbé teszik otthonát

Az elegáns megjelenésű DITEC garázskapuk a fehér alapszínen kívül a fautánzatú aranytölgy és dió, valamint a RAL színskála közel 200 színében rendelhetők kazettás és vízszintesen bordázott mintázattal. Így a DITEC garázskapuk harmonikusan illeszkednek szinte bármilyen épülethez.

Szekcionált garázskapuk 200 választható színben

Kazettás mintázatú DITEC garázskapu panelek

Vízszintesen bordás mintázatú DITEC garázskapu panelek

>>> Kérjen árajánlatot most! <<<

DITEC garázskapuk a nyílászárókkal azonos, egyedi barna festéssel

DITEC garázskapuk egyedi zöld festéssel

DITEC garázskapuk fadekor dió kivitelben

Mert a DITEC garázskapuk szinte bárhová felszerelhetők

DITEC garázskapuk bármilyen alakú nyíláshoz
A DITEC garázskapuk boltíves nyílásban is jól mutatnak
 

A DITEC garázskapuk is, mint minden szekcionált garázskapu, a belső falsíkra kerülnek felszerelésre. Ez teszi lehetővé, hogy a garázskapu nyílása bármilyen formájú lehet.

A függőlegesen nyíló garázskapu a plafon alá siklik.  Így a garázskapu nem vesz el helyet a garázskapu előtti és mögötti térből, és nem szűkíti a nyílás méretét sem. 

A DITEC garázskapuk speciális sínvezetése akkor is lehetővé teszi a beépítést, ha a nyílás feletti hely mindössze csak 18 cm.

DITEC garázskapu belülről, GLOBE távirányítású motorral

Mert a DITEC garázskapuk minőségi alkatrészekből készülnek

Horganyzott alkatrészek és csendes működésű, csapágyazott görgők

Horganyzott az utolsócsavarig minden acél alkatrésze. Ez biztosítja a DITEC garázskapuk időjárásálló, hosszú élettartamát, és a tetszetős megjelenést a belső oldalon is.

Kopásálló csapágyazott görgők, biztosítják, hogy a DITEC garázskapuk mindig halkan működjenek.

Maszív kialakítás, hosszú élettartamú alkatrészekből

Az erősített vasalat, és a dupla acéllemezes hőszigetelt panelnek köszönhetően a DITEC garázskapuk nagyon stabil és erős szerkezetet alkotnak. Keményen ellenállnak a betörési kísérletnek.

A DITEC garázskapuk kézi mozgatása, minden méretben könnyű

A DITEC garázskapuk kézi mozgatása, minden méretben könnyű, így áramkimaradás esetén sem kell megszakadni. Köszönhető a precíz mechanikának és a számítógép tervezésű torziós rugóknak.

Nagy teherbírású torziós rugó

A DITEC garázskapuk alap esetben 15.000 munkaciklusú torziós rugóval kerülnek felszerelésre, de társasházi teremgarázsokhoz akár 25.000, 50.000 vagy 100.000 munkaciklusú torziós rugóval és szellőző rácsokkal is rendelhetők.

Mert a DITEC garázskapuk többféle praktikus kiegészítővel még jobban szolgálják az Ön kényelmét és biztonságát

DITEC garázskapuk beépített ajtóval is
A beépített ajtó lehet normál és alacsony küszöbbel is
 

A DITEC garázskapuk beépített átjáró ajtóval és a garázskapuval azonos megjelenésű mellékajtóval is rendelhetők. A beépített átjáró ajtó tartozéka a kilincs, a zár a kulcsokkal, és a hidraulikus ajtóbehúzó. Motorizált garázskapuk esetében kiegészíthető nyitásérzékelővel is. Ezzel elkerülhető, hogy nyitva felejtett ajtónál beinduljon a garázskapu mozgató motort. 

Utólag is beszerelhető kulcsos kézi zár vagy a belső tolózár segíti védeni a garázsában lévő értékeit.

Kézi mozgatású garázskapuk esetében kulcsos kézi zárral zárható a garázs

Mert a DITEC garázskapu egyszerűen szép

Az egyedi színű garázskapuk igazi egyéniséget sugároznak
A fehér színű bordás garázskapuk mindig divatosak
 
Hőszigetelt ablakokkal szabbé teszi garázskapuját
Az egyedi színű garázskapu és kertkapu jól illeszkedik a ház nyílászáróihoz

Mert a DITEC garázskapuk többféle ablakkal is rendelhetők Acryl, hőszigetelt és edzett üvegezéssel is

Hőszigetelt ablakok mintázat nélkül
Hőszigetelt ablakok WATERFORD mintázattal
Hőszigetelt ablakok CROSS mintázattal
Hőszigetelt ablakok SUNRAY mintázattal

Válasszon Ön is hazai gyártású minőségi garázskaput

DITEC garázskapuk 5 + 5 év garanciával

Alapesetben az alábbi szerelési méretekkel és beépítési helyigényekkel számolhat. A DITEC garázskapuk alap esetben 500 és 610mm magas szekciókból állnak. Standard méreteik a következők: Szélességek: 2250, 2375, 2500, 2750, 3000, 3250, 3500, 3750, 4000, 4250, 4500, 4750 és 5000mm. Magasságok: 1780, 1890, 2060, 2170, 2280, 2390, 2500, 2560, 2670, 2780, 2890, és 3000mm.

Egyedi szélesség és magasság FELÁR NÉLKÜL.

Kazetta minták kiosztása a garázskapuk szélességétől függően: 2250 – 2700 mm szélességig 3 kazetta 2701 – 3340 mm szélességig 4 kazetta 3341 – 3970 mm szélességig 5 kazetta 3971 – 4600 mm szélességig 6 kazetta 4601 – 5000 mm szélességig 7 kazetta A szekciók száma a garázskapuk magasságától függően: 1780 – 1890 mm magasságig 3 szekció 1891 – 2500 mm magasságig 4 szekció 2501 – 3000 mm magasságig 5 szekció A DITEC garázskapuk beépítési helyigénye: Nyílás feletti szabad hely: minimum 180mm. Oldalsó szerelési távolság: minimum 100mm mindkét oldalon. Egyedi szélességű és magasságú garázskapuk, vagy a fentiektől kisebb beépítési hely esetén kérje tanácsunkat. Számunkra ekkor is van megoldás!

>>> Kérjen árajánlatot most! <<<

DITEC szekcionált hőszigetelt garázskapuk

Minden DITEC garázskapu ISO 9001 minősítéssel rendelkező, az Európai Unió legszigorúbb előírásainak és az EN 13241-1 szabványnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék.

DITEC szekcionált hőszigetelt garázskapuk

DITEC garázskapuk – Hőszigetelt garázskapuk – Szekcionált garázskapuk – Automata garázskapuk Távirányítású garázskapuk DITEC garázskapuk 200 féle színben. Egyedi méretek FELÁR NÉLKÜL.    DITEC a garázskapu specialista.   Szaktanácsadás, felmérés, szerelés, automatizálás, teljes körű kivitelezés.

 

További ajánlott termékeink:

Ipari kapuGyorskapuSorompóAutomata ajtóBiztonsági rácsBiztonságtechnika –  Kapunyitó

Hozzászólások lezárva.