ECOTOR garázskapuk

ECOTOR

Hőszigetelt garázskapuk – Szekcionált garázskapuk – Automata garázskapuk

ECOTOR a magyar garázskapu

A Magyarországon készülő ECOTOR garázskapuk 2001-ben jelentek meg, de mára Ausztriában, Szlovákiában és Romániában is kedvelt garázskapu márka. A nagy szín és mintázatbeli választék hamar az építkezők kedvencévé tette. Az ECOTOR garázskapuk bármilyen egyedi méretben történő gyártása nem csak az újonnan építkezőknek, hanem a felújítóknak nagy segítséget jelent. Az eltelt évek alatt több mint 20 000 családi házban kerültek beépítésre ECOTOR garázskapuk. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már nincs is olyan garázskapu igény, amire ne adnának megoldást az ECOTOR garázskapuk.

ECOTOR garázskapuk bármilyen egyedi méretben FELÁR NÉLKÜL

ECOTOR garázskapuk

Mit nyújtanak Önnek az ECOTOR garázskapuk?

Az ECOTOR garázskapuk kényelmet, eleganciát és kiváló hőszigetelést nyújtanak. Az automatizált ECOTOR garázskapuk használata könnyű és csak minimális karbantartást igényelnek. Egy minőségi kapunyitó motor teljes kényelmet biztosít. Az ECOTOR garázskapuk ISO 9001 és TÜV minősítéssel, valamint CE jelzéssel rendelkeznek. Megfelelnek minden ide vonatkozó, az Európai Unióban érvényben lévő előírásnak.

Az ECOTOR garázskapuk magas műszaki színvonalának és az megbízható működésének a 3 év teljes körű és a 10 év panel átrozsdásodás elleni garancia a bizonyítéka.

ECOTOR garázskapuk fadekor aranytölgy kivitelben is

Az ECOTOR garázskapuk használata biztonságos

ECOTOR garázskapuk ujjbecsípődés ellen védett

Az ECOTOR garázskapuk szekciói ujjbecsípődés ellen védett kialakításúak.  Az oldalról zárt tokozású sínvezetésen belül van elhelyezve az acélsodrony és a görgők megvezetése is. Ez az oldalsó benyúlás ellen védett kialakítás kizárja a sérülés veszélyét.

Minden ECOTOR garázskapu alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, mely kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is.

ECOTOR garázskapuk oldalsó benyúlás ellen védett sínvezetéssel

Az ECOTOR garázskapuk szebbé teszik otthonát

Az ECOTOR garázskapuk rendelkeznek a legnagyobb forma és színválasztékkal. Kazettás, keskenybordás, széles bordás, mikro bordás mintázatok, faerezett, leather, polygrain és sima felület, 200 szín és több mint 30 fadekor kivitel közül választhat. Így biztos lehet benne, hogy az ECOTOR garázskapu harmonikusan illeszkedik az épülethez, szebbé és értékesebbé téve otthonát.

ECOTOR EASY garázskapuk négyféle kivitelben

ECOTOR EASY garázskapuk fehér színben, keskenybordás kivitelben, stukkós felülettel és szélesbordás kivitelben, faerezett felülettel. Fadekor aranytölgy és dió, szélesbordás kivitelben, faerezett felülettel.

ECOTOR garázskapuk fehér színben, sima és leather felülettel

ECOTOR garázskapuk fehér színben, sima és leather felülettel, borda nélküli, szélesbordás és keskenybordás kivitelben.

ECOTOR garázskapuk háromféle fadekor kivitelben

ECOTOR garázskapuk alap esetben aranytölgy, dió és mahagóni fadekor kivitelben, szélesbordás mintázattal, sima felületttel.

Egyedi színű garázskapuk

Egyedi színű garázskapuk háromféle standard kivitelben és a RAL színskála 200 választhtó színében. Lépjen ki a hétköznapokból és tegye szebbé otthonát gyönyörű színű garázskapuval.

Kazettás mintázatú ECOTOR garázskapuk

Kazettás mintázatú ECOTOR garázskapuk alap esetben fehér színben leather felülettel, és fadekor aranytölgy kivitelben, sim felülettel.

Az ECOTOR garázskapuk különleges szín és a valódi fához megtévesztésig hasonló fadekor mintáit, a képekre kattintva nagyobb méretben is megtekinthet. A monitor által megjelenített színek eltérhetnek a valóságtól. Az eredetiek megtekinthetők bemutatótermünkben.

>>> Kérjen tőlünk árajánlatot <<<

ECOTOR garázskapuk mahagóni fadekor kivitelben, szélesbordás mintázattal

Az ECOTOR garázskapuk illeszkednek a nyílászáróihoz

Lehet Önnek bármilyen színű nyílászárója, szinte biztos, hogy tudunk adni ugyan olyan ECOTOR garázskaput.

Szekcionált garázskapu nyílászárókkal harmonizáló egyedi festéssel

Szekcionált garázskapu nyílászárókhoz illeszkedő egyedi festéssel

Szélesbordás aranytölgy ECOTOR garázskapu

Az ECOTOR garázskapuk biztonságot nyújtanak

Az ECOTOR garázskapu védi autóját
Az ECOTOR garázskapu dupla acéllemezes, masszív szendvicspanelekből épül fel, mely keményen ellenáll a betörési kísérletnek, ezáltal óvja garázsban lévő autóját.

Az ECOTOR garázskapuk pénzt takarítanak meg Önnek

Az ECOTOR garázskapuk kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek. A 4 cm vastag kapulapok, környezetbarát, poliuretánnal – azaz PUR habbal – vannak kitöltve. Ez biztosítja kiváló a hang és hőszigetelést. A kapulapok hőszigetelési értéke 0,5W/m2K. Ez nagyjából megegyezik egy 38 cm-es téglafal hőszigetelésével.

 

Az ECOTOR hőszigetelt garázskapuk fűtött garázsoknál alkalmazva mutatják meg legjobban előnyüket, mivel jelentős mértékben csökkentik a fűtés költségeit.

Többrétegű felületvédelem és 40mm poliuretán hőszigetelés

ECOTOR garázskapuk esetében az egyedi szín nem probléma

Az ECOTOR garázskapuk tökéletesen záródnak. A kapulapok közötti tömítés, a négy oldali gumitömítés, valamint padlóra záródó gumiprofil a mindig résmentes záródást biztosít. Esőnek, szélnek nincs esélye.

Az ECOTOR garázskapuk keskenybordás mintázattal a leginkább népszerűek

Az ECOTOR garázskapuk minőségi alkatrészekből készülnek

Torziós rugók intenzív igénybevételre

Az ECOTOR garázskapuk minden alkatrésze horganyzott. A csapágyazott görgők, a sima felületű süllyesztett zsanérok, és a nagy teherbírású görgőtartók is a hosszú élettartamot szolgálják.

Az ECOTOR garázskapuk alap esetben 18.000 munkaciklusú torziós rugóval készülnek, de társasházi garázsokhoz 50.000 és 100.000 munkaciklusú rugóval is rendelhető.

Csapágyazott görgők halk működést biztosítanak

A DIN 17223 szabvány szerint gyártott és precízen beállított torziós rugók segítségével az ECOTOR garázskapuk kézi mozgatása minden méretben könnyű.

ECOTOR garázskapuk

Az ECOTOR garázskapuk bármilyen alakú nyílásra

ECOTOR garázskapu egyedi zöld színben
ECOTOR garázskapuk bármilyen alakú nyíláshoz
 

Ha ECOTOR garázskaput választ lehet a garázs nyílása bármilyen alakú. Biztos lehet benne, hogy az ECOTOR garázskapu nem csökkenti a nyílás méretét és tökéletesen illeszkedni fog. 

Az ECOTOR garázskapuk többféle sínvezetése és a bármilyen egyedi méretben történő gyártás lehetővé teszi, hogy az ECOTOR garázskapu a felújításoknál és az átalakításoknál is alkalmazható.

Az ECOTOR garázskapuk kényelmes beállást biztosítanak

Az ECOTOR szekcionált garázskapu nem vesz el helyet a garázs előtti és a kapu mögötti térből sem. Így parkolhat közvetlenül előtte és mögötte is.

Az ECOTOR garázskapuk praktikus kiegészítőkkel

ECOTOR garázskapukba kutyabejáró is beépíthető
ECOTOR garázskapuk beépített ajtóval

Az ECOTOR garázskapuk beépített csapóajtóval is rendelhetők. Így a házi kedvencek mindig bemehet a garázsba melegedni.

Az ECOTOR garázskapuk beépített ajtóval vagy a garázskapuval azonos megjelenésű mellékajtóval is rendelhetők. Az átjáró ajtó lehet a normál 140mm-es és a szuper alacsony 15mm-es küszöbbel is. A beépített ajtó keretezése alap esetben alumínium színű, de bármilyen egyedi színben is rendelhető.

Fekete kézi zár

ECOTOR garázskapuk kézi zárral is. A hagyományos fekete színű és az elegáns krómozott kézi zár, vagy a belső tolózár segíti védeni garázsában lévő értékeit.

Króm kézi zár

Az ECOTOR garázskapuk hőszigetelt ablakokkal

ECOTOR garázskapuk hőszigetelt ablakokkal

Szekcionált garázskapuk hőszigetelt ablakokkal
ECOTOR garázskapuk WATERFORD mintázatú hőszigetelt ablakokkal

ECOTOR garázskapuk hőszigetelt ablakokkal

Szekcionált garázskapu mintázat nélküli ablakokkal
Szekcionált garázskapu SUNRAY mintázatú ablakokkal

Az ECOTOR garázskapuk többféle mintázatú ablakkal is rendelhető. Lehet dupla akril és hőszigetelt üvegezéssel is.

Az ECOTOR garázskapuk ablakmintái

ECOTOR garázskapu ablak

Inzert minta nélkül

ECOTOR garázskapu ablak

Cathedral

ECOTOR garázskapu ablak

Cascade

ECOTOR garázskapu ablak

Waterford

ECOTOR garázskapu ablak

Wagon Wheel

ECOTOR garázskapu ablak

Sunray

ECOTOR garázskapu ablak

Full Sunray

Alapesetben az alábbi garázskapu szerelési méretekkel és beépítési helyigényekkel számolhat.

Az ECOTOR garázskapuk alap esetben 500 és 610mm magas szekciókból állnak. Standard méretei a következők: Szélességek: 2250, 2375, 2500, 2625, 2750, 3000, 3250, 3500, 3750, 4000, 4250, 4500, 4750, 5500 és 6000mm. Magasságok: 2025, 2135, 2245, 2355, 2465, 2525, 2635, 2745, 2855 és 2965mm.

Egyedi szélesség és magasság FELÁR NÉLKÜL.

ECOTOR garázskapuk kazetta kiosztása

Az ECOTOR garázskapuk beépítési helyigénye: Áthidaló magassága: RES-350 (normál) sínvezetés esetén minimum 350mm.            RES-200 (alacsony) sínvezetés esetén minimum 200mm.            RES-X (hátsó torziós alacsony) sínvezetés esetén minimum 120mm. Oldalsó szerelési távolság: minimum 128mm mindkét oldalon, bármely sínvezetéssel.

Egyedi szélességek és magasságok, vagy a fentiektől eltérő méretű beépítési helyek esetén kérje szakembereink tanácsát. Telefon: (06-24) 526-300, (06-30) 283-68-00.

Levesszük válláról a garázskapu gondokat. Helyszíni felmérés, szaktanácsadás, szerelés, automatizálás, teljes körű kivitelezés.

ECOTOR garázskapuk – Hőszigetelt garázskapuk – Szekcionált garázskapuk – Automata garázskapuk Távirányítású garázskapuk – Egyedi méretű garázskapuk – Fadekor garázskapu ECOTOR garázskapuk 200 színben és több mint 30 féle fadekor kivitelben ECOTOR garázskapuk – egyedi méretek FELÁR NÉLKÜL Garázskapuk szerelése és automatizálása – Garázskapu szerviz

További ajánlott termékeink:

Ipari kapuGyorskapuSorompóAutomata ajtóBiztonsági rácsBiztonságtechnika – Kapunyitó

Hozzászólások lezárva.